Romo Rijwielen Damwâld

Verkoopt nieuwe en gebruikte fietsen en E-bikes. Natuurlijk kun je bij ons je fiets laten repareren of onderhoud laten uitvoeren. Voor E-bikes voeren wij alleen service, onderhoud en of reparaties uit van pointer E-bikes. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van goede service en eerlijk advies. Wij zijn Pointer Quality Dealer, in onze showroom te Damwâld staan alle modellen van dit merk. Daar in zijn wij ruim gesorteerd. Kom gerust eens langs om een proefrit te maken. Je bent van harte welkom in onze winkel maar ook online.

Pointerfietsen.nl | The Original Online Dealerstore.
Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

2020 - Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets
verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever.